Реклама

🥴 Вінні Джонс відмовився від камео у «Дедпулі і Росомасі», бо йому ліньки було вдягати свій костюм Джаггернаута

Čytaty latynkoju
youtube.com
🥴 Вінні Джонс відмовився від камео у «Дедпулі і Росомасі», бо йому ліньки було вдягати свій костюм Джаггернаута
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🥴 Вінні Джонс відмовився від камео у «Дедпулі і Росомасі», бо йому ліньки було вдягати свій костюм Джаггернаута
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колишній футболіст Вінні Джонс, який отримав набагато більшу славу як актор, розповів, що режисер фільму «Дедпул і Росомаха» пропонував йому повернутися до ролі Джаггернаута у стрічці, однак він йому відмовив. Причиною відмови став за словами Джонса костюм його героя.

Мене запрошували знятися в «Дедпулі», новому фільмі, і я розмовляв з режисером і сказав, що це така драма вдягати цей костюм, як фізично, так і психологічно. Це також мало свої психічні наслідки, тому що ти в ньому і не можеш нічого робити цілий день, ти можеш тільки пити через соломинку. Тому ми не змогли укласти угоду для «Дедпула (і Росомахи)».

Нагадаємо, що Вінні Джонс зіграв Джаггернаута у третьому фільмі про «Людей-Ікс», який вийшов у 2006 році. Тоді актору доводилося кожного знімального дня одягати костюм, який мав відносно відповідати коміксному персонажу, який є доволі кремезним з надлюдською силою антигероєм.

Також Вінні Джонс відзначив, що «Дедпул» це його найулюбленіший фільм і він хотів би у ньому знятися, однак додав, що у творців був «недостатній бюджет», щоб одягнути його у костюм.

Водночас актор також поскаржився на свою роль у третьому фільмі «Люди-Ікс». Джонс розповів, що він підписався на зйомки, коли режисером мав бути ще Меттью Вон, однак потім його замінили на Брета Ретнера і роль Джаггернаута у фільмі сильно зменшилася.

Прийшов новий режисер, і це була зовсім не та роль, на яку я підписувався. Вони розбавили діалоги... Режисер ввів так багато рухомих частин і так багато інших акторів, що моя роль розмилася. Я втратив будь-який інтерес досить рано, тому що я знав, що вони просто беруть мене з собою... Я був дуже засмучений. Це була така велика сцена, а я став масовкою, ось що сталося.

Хоча й камео Вінні Джонса можна викреслити зі списку очікуваних у фільмі «Дедпул і Росомаха» нам все одно обіцяють доволі багато появ знайомих персонажів, про які ми уже зможемо дізнатися у кінотеатрах 25 липня цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...