Реклама

🐼 «Панда Кунг-Фу 4» — що кажуть критики про новий мультфільм

Čytaty latynkoju
🐼 «Панда Кунг-Фу 4» — що кажуть критики про новий мультфільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐼 «Панда Кунг-Фу 4» — що кажуть критики про новий мультфільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже сьогодні, 7 березня, відбулася прем’єра четвертого мультфільму у серії «Панда Кунг-Фу» і звісно, що ми можемо дізнатися, що кажуть про новинку критики. Загалом мультфільм отримав найнижчу оцінку у франшизі, хоча це загалом навряд є доволі критичним.

Відзначимо, що остання частина виходила ще у 2016 році і цього разу у DreamWorks Animation нам вирішили розповісти історію, яка зосередиться на стосунках По та його учениці, лисиці Чжень. Поки вони намагатимуться стати друзям, зла чаклунка Хамелеон поверне з минулого безліч лиходіїв, яким раніше уже довелося протистояти По.

Загалом мультфільм має рейтинг схвалення 75% від критиків на Rotten Tomatoes та 7.1/10 бали на IMDb. Попередні частини мали вищі оцінки, однак такий бал навряд означає, що мультфільм може вас сильно розчарувати.

Загалом критики відзначають, що перегляд мультфільму можна назвати «гарно проведеним часом», однак звісно дається в знаки те, що це уже четверта частина і оглядачі відзначають, що це доволі «тьмяний сиквел».

Звертають увагу й на гарні анімації і загалом те, що мультфільм виглядає чудово, водночас сюжетно стрічка дещо слабша у порівнянні з попередниками, хоча свою порцію сміху вона вам принесе.

Журнал Empire відзначив, що хоча й мультфільм поступається першим трьом, однак все ще подарує вам гарні емоції:

Відступаючи від попереднього фільму в плані амбіцій, ця стрічка, тим не менш, продовжує веселий, доброзичливий настрій серії. Тут немає нічого такого, з чим можна було б посперечатися.

У The Hollywood Reporter теж відзначають, що загалом мультфільм вартий уваги, однак звісно слабший за попередні:

«Панда Кунг-Фу 4» явно має на меті освіжити франшизу. Але насправді це все те ж саме, що не так вже й погано...

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...