Реклама

🤔 Леа Сейду каже, що кіноіндустрія у Голлівуді «жорстока до жінок» і працювати у Європі легше

Čytaty latynkoju
youtube.com
🤔 Леа Сейду каже, що кіноіндустрія у Голлівуді «жорстока до жінок» і працювати у Європі легше
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Леа Сейду каже, що кіноіндустрія у Голлівуді «жорстока до жінок» і працювати у Європі легше
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Леа Сейду, яка відома за своїми ролями у останніх двох фільмах про Джеймса Бонда, стрічках Веса Андерсона або ж за нещодавньою «Дюною: Частиною другою» поскаржилася на те, що бути акторкою в Голлівуді набагато важче ніж у Європі.

Як передає Variety, Сейду вважає, що кіноіндустрія в Америці доволі жорстока стосовно жінок у порівнянні з рідною для неї Європою, адже вона родом із Франції.

Індустрія в Америці, на мою думку, жорстока до жінок. Жінкам важко старіти. Я не хочу боятися, що перестану бути бажаною або втрачу контракт. В Америці це економіка, і коли це стає питанням заробляння грошей, ти втрачаєш свободу. Мені не комфортно від того, що ти мусиш підходити по усім потрібним параметрам. В Європі бути жінкою на екрані легше.

Сейду також відзначає, що оскільки вона європейська актриса, то їй набагато легше і вона відчуває більшу свободу:

Я маю більше свободи, бо я європейська акторка, і це мене влаштовує. Я не намагаюся бути популярною, я просто намагаюся отримувати задоволення. В Америці ти маєш підлаштовуватися. Я не хочу підлаштовуватися під систему, я хочу, щоб система підлаштувалася під мене!

Також вона додала, що неамериканській акторці доволі важко отримати провідну роль у голлівудському фільмі і тому їй доводиться задовольнятися тим, що вона може отримати.

Нагадаємо, що наразі у кінотеатрах в прокаті уже є «Дюна: Частина друга» з Леєю Сейду і фільм наразі претендує на звання першого блокбастеру 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...