Реклама

🤯 Зірка серіалу «Дрейк і Джош» розповів про сексуальне насилля під час роботи у Nickelodeon

Čytaty latynkoju
🤯 Зірка серіалу «Дрейк і Джош» розповів про сексуальне насилля під час роботи у Nickelodeon
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤯 Зірка серіалу «Дрейк і Джош» розповів про сексуальне насилля під час роботи у Nickelodeon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Канал Investigation Discovery робить документальний серіал про насилля під час зйомок дитячих шоу. У шоу свою історію розповість зірка Nickelodeon Дрейк Белл.

У серіалі Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV Дрейк Белл, зокрема, розповість про свій досвід сексуального насилля під час роботи на дитячому каналі. Актор був жертвою іншого дорослого акторка Браяна Пека.

Пек був інструктором з діалогів на Nickelodeon у шоу All That та The Amanda Show, де Белл знімався з 1999 по 2002 рік. Нагадаємо, лише у 2004 році Белл став хедлайнером свого власного серіалу Nickelodeon — «Дрейк і Джош».

Колишня зірка Nickelodeon Дрейк Белл вперше публічно поділиться історією насильства, яке він зазнав від Браяна Пека, його колишнього тренера з діалогів, який був засуджений у 2004 році.

Опис документального серіалу

Нагадаємо, Пек був заарештований у серпні 2003 року за більш ніж дюжиною звинувачень, пов’язаних із сексуальним насильством за участю неназваної неповнолітньої. У травні 2004 року Пека також звинуватили в сексі з неповнолітніми — у жовтні того ж року Пек був засуджений до 16 місяців ув’язнення та зобов’язаний зареєструватися як сексуальний злочинець.

Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV — це чотирисерійний документальний серіал, який розкриває токсичні умови праці, які лежали в основі дитячих шоу в 1990-х і на початку 2000-х років. У серіалі також обіцяють викрити роботу відомого шоуранера Nickelodeon Дена Шнайдера. Серії вийдуть 17 і 18 березня на Investigation Discovery.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...