Реклама

🤨 Гендиректор Disney вважає, що у глядачів немає втоми від супергеройських фільмів

Čytaty latynkoju
🤨 Гендиректор Disney вважає, що у глядачів немає втоми від супергеройських фільмів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Гендиректор Disney вважає, що у глядачів немає втоми від супергеройських фільмів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гендиректор Disney попри останні не надто успішні супергеройські фільми від Marvel вважає, що проблема зовсім не у тому, що глядачі втомилися від супергеройської тематики.

Як передає The Hollywood Reporter, Боб Айгер бачить головну проблему саме у якості того продукту, який пропонували глядачам останнім часом.

Багато хто думає, що це втома глядачів, але це не так. Вони хочуть чудових фільмів. І якщо ви зробите його чудовим, вони прийдуть, і цьому є незліченна кількість прикладів. Деякі з них наші, деякі чужі. «Оппенгаймер» чудовий тому приклад. Просто фантастичний фільм.

Наразі ж Айгер відзначає у Disney вирішили зменшити обсяги виробництва нових проєктів у кіновсесвіті Marvel та власне хочуть сконцентруватися на якості. Він вважає, що попередні успіхи супергеройських фільмів є прикладом того, що хороший продукт завжди буде цікавим глядачу і власне це на що наразі у компанії роблять ставку зі зменшенням обсягів нових проєктів.

Щодо останнього він також додав, що Disney останнім часом довелося «завернути» кілька проєктів:

Ви повинні вбити те, у що ви більше не вірите, а це нелегко в цьому бізнесі, тому що або ви тільки почали, або у вас є певні безповоротні витрати, або це стосунки з вашими співробітниками або з творчою спільнотою. Це нелегка справа, але ви повинні приймати ці складні рішення. Ми вже прийняли такі рішення. Ми не афішували це, але ми вже закрили кілька проєктів, які, на нашу думку, були недостатньо сильними.

Нагадаємо, що Айгер не вперше уже відзначає, що Marvel варто знову сконцентруватися не на кількості контенту, а на його якості. Раніше він розповідав, що компанії знову варто поставити на перше місце розваги, а не «позитивні повідомлення».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...