Реклама

📉 Сиквел «Мегамозка» став найгірше оціненим проєктом DreamWorks в історії

Čytaty latynkoju
📉 Сиквел «Мегамозка» став найгірше оціненим проєктом DreamWorks в історії
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📉 Сиквел «Мегамозка» став найгірше оціненим проєктом DreamWorks в історії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сиквел до мультфільму 2010 року «Мегамозок» став найгірше оціненим проєктом від DreamWorks в історії студії.

1 березня відбулася прем’єра мультфільму «Мегамозок проти Синдикату Смерті» (Megamind vs. the Doom Syndicate). Стрічка вийшла одразу на Peacock та власне є пілотною серією для запуску мультсеріалу.

Однак багато глядачів навряд очікували на це і відповідно їхня реакція виявилася не надто прихильною з огляду на перший мультфільм, який загалом був добре прийнятий глядачами і критиками.

Проте повернімося до сиквелу. На Rotten Tomatoes вона наразі має рейтинг у 0% від критиків (на основі 5 рецензій) та 8% від глядачів (понад 500 відгуків). На IMDb мультфільм має 2.1/10 та на Metacritic рейтинг від користувачів 0.3/10.

Глядачі загалом не соромилися на нищівні відгуки. Багато хто відзначає, що просто не додивився до кінця, хтось нарікає на те, що стримінги це зло, оскільки мультфільм власне є продуктом для стримінгу. Один з глядачів навіть так схарактеризував сиквел:

Це пряме порушення Женевських конвенцій

Нагадаємо, що перший мультфільм має на Rotten Tomatoes рейтинг від критиків 73%, від глядачів 72%. На IMDb має бал 7.3/10 та на Metaritic від оглядачів 63/100 та 7.6/10 від користувачів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...