Реклама

🤔 Кріс Еванс назвав свою найулюбленішу стрічку у кіновсесвіті Marvel

Čytaty latynkoju
wallpaperflare.com
🤔 Кріс Еванс назвав свою найулюбленішу стрічку у кіновсесвіті Marvel
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Кріс Еванс назвав свою найулюбленішу стрічку у кіновсесвіті Marvel
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кріс Еванс, який найбільш відомий за своєю роллю Капітана Америки у кіновсесвіті Marvel, вирішив назвати улюблену стрічку за своєю участю у цій франшизі та загалом відзначити, що супергеройські фільми не отримують належної уваги.

Актор вважає, що до супергероїки усі назагал несправедливо відносяться як до не серйозного жанру.

Фільми за коміксами загалом, з якихось причин, не завжди отримують ту оцінку, на яку, на мою думку, заслуговують. Це великі, гігантські фільми. (…) Їх нелегко знімати. Якби це було легше, було б набагато більше хороших фільмів. Я не кидаю тінь! Я був частиною кількох, які промахнулися. Таке трапляється. Знімати кіно — це важко. Від більшої кількості кухарів на кухні легше не стає. Я не хочу виділяти конкретні фільми в каталозі Marvel, але деякі з них феноменальні. Як самостійні, об'єктивно чудові фільми, і я думаю, що вони заслуговують на трохи більше визнання.

Саме тут актор і вирішив відзначити, який фільм у своєму власному каталозі Marvel вважає найкращим. На його думку, це «Перший месник: Друга війна»:

Це мій улюблений фільм Marvel, в якому я брав участь. Це не тільки через сам фільм, але й через досвід, який я отримав. У першому фільмі я дуже хвилювався. Ти знаєш, у що ти вступаєш, і в результаті ти граєш в обороні і намагаєшся не програти. Коли вийшов (фільм) «Друга війна», ми грали на перемогу. І це був перший фільм з братами Руссо. Ми більше ризикували, і персонаж відчував себе більш живим. Це був один з найприємніших досвідів, який я отримав за час роботи в Marvel.

Нагадаємо, що після фільму «Месники: Завершення» Кріс Еванс склав із себе повноваження Капітана Америки, що перейшли до Ентоні Макі, який приміряє на себе цю роль наступного року у «Капітан Америка: Прекрасний новий світ».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...