Реклама

🎬 Другий сезон «Дому Дракона» вийде на HBO в червні

Čytaty latynkoju
🎬 Другий сезон «Дому Дракона» вийде на HBO в червні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Другий сезон «Дому Дракона» вийде на HBO в червні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Один з керівників Warner Bros. Discovery Джей Бі Перретт назвав місяць виходу другого сезону популярного шоу — «Дім Дракону» вийде у червні.

Варто зазначити, що до Перретта було відомо, що продовження серіалу вийде влітку 2024. Попри те, що шанувальники дізналися місяць релізу, дата прем’єри все ще невідома — ймовірно, її ми дізнаємося з майбутнього трейлеру другого сезону.

Також відомо, що зйомки другого сезону тривали з травня по вересень 2023 року — команда встигла закінчити виробництво до страйків в Голлівуді. Усі епізоди написали заздалегідь, а у виробництві були в основному залучені британські актори.

Також відомо, що шоу отримає третій та четвертий сезон — принаймні, у грудні письменник Джордж Мартін розповів, що вже обговорював зі сценаристами продовження шоу.

Нагадаємо, перший 10-серійний сезон «Дому Дракона» виходив на HBO з 21 серпня по 23 жовтня 2022 року. Його продовжили на другий сезон лише через тиждень після прем’єри.

Події приквелу «Гри престолів» відбуваються майже за 200 років до подій оригінального серіалу та приблизно через 100 років після того, як Таргарієни об’єднали Сім Королівств. Сценарій засновано на книзі Джорджа Мартіна «Вогонь і кров».

Раніше ми також розповідали, що Джордж Мартін та HBO створюють мультсеріли у всесвіті «Гри престолів».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...