Реклама

👀 Зірка «Клану Сопрано» врятувала свій будинок завдяки OnlyFans

Čytaty latynkoju
👀 Зірка «Клану Сопрано» врятувала свій будинок завдяки OnlyFans
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Зірка «Клану Сопрано» врятувала свій будинок завдяки OnlyFans
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Акторка Дреа де Маттео, відома за роллю Адріани Ла Серва в «Клані Сопрано», врятувала свій будинок від викупу завдяки тому, що завела акаунт на OnlyFans.

Акторка зареєструвалася на платформі у серпні минулого року — після того, як її кар’єра стала на паузу, спочатку через пандемію, а потім й відсутність проєктів.

OnlyFans врятував мені життя, на 100 відсотків. Якщо хтось хоче засудити мене і принизити, то вперед. Я просто сподіваюся, що ви ніколи не опинитеся в такому становищі, в якому опинилася я, коли довелося піклуватися про двох маленьких дітей. Це врятувало мій багаторічний дім, який був дуже важливим для нас. І, Крім того, це дало мені достатньо грошей, щоб запустити й фінансувати свої проєкти.

Дреа де Маттео

Як зазначила лауреатка премії «Еммі», до запуску акаунту OnlyFans на її банківському рахунку було близько 10 доларів. Проте за п’ять хвилин після реєстрації в неї вже було достатньо грошей, щоб викупити свій будинок з під застави агенції нерухомості.

Я отримала багато критики за те, що зробила акаунт на OnlyFans. Але мені байдуже. Я краще врятую свою сім'ю, ніж збережу обличчя.

Дреа де Маттео

Раніше ми розповідали, що у 2023 році OnlyFans налічував понад 3 мільйони авторів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...