Реклама

🙃 2-й сезон серіалу «Андор» — Стеллан Скашгорд натякнув на реліз та відзначив, що це «Зоряні війни» для дорослих

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🙃 2-й сезон серіалу «Андор» — Стеллан Скашгорд натякнув на реліз та відзначив, що це «Зоряні війни» для дорослих
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 2-й сезон серіалу «Андор» — Стеллан Скашгорд натякнув на реліз та відзначив, що це «Зоряні війни» для дорослих
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Перший сезон серіалу-спіноффу стрічки «Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія» мав великий успіх серед критиків та глядачів. Звісно, що після нього усі з нетерпінням тепер очікують на продовження про вихід якого наразі нічого невідомо.

Водночас актор Стеллон Скашгорд, який грає у серіалі Лютена Раель, вирішив дещо привідкрити таємниці другого сезону. Відомо, що він стане також останнім та його завершення підійде до самих подій фільму «Бунтар Один». Сам актор відзначив:

Це останній сезон. Він закінчується там, де починається «Бунтар Один», так що все до цього моменту. Я думаю, що він буде дуже хорошим, оскільки вже перший сезон мене задовольнив, тому що це свого роду «Зоряні війни» для дорослих — це більш реалістичне і складне суспільство, в якому вони живуть, і клаустрофобія фашистського режиму є відчутною. Думаю, на нас чекає хороший сезон.

Водночас Скашгорд також дав фанатам можливість дізнатися вікно релізу для серіалу. Наразі невідомо, коли очікувати на вихід другого сезону, адже у Disney жодних офіційних анонсів не робили.

Ймовірно, він вийде ближче до кінця року або на початку наступного

Відзначимо, що у другому сезоні «Андора» на нас очікує історія, яка кожні три серії буде переходити на один рік та приведе нас прямісінько до епічного фіналу у вигляді фільму «Бунтар Один».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...