Реклама

🎬 Рідлі Скотт зніме байопік про Bee Gees

Čytaty latynkoju
🎬 Рідлі Скотт зніме байопік про Bee Gees
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Рідлі Скотт зніме байопік про Bee Gees
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За чутками, Paramount Pictures готує біографічний фільм про гурт Bee Gees. Режисером проєкту може стати Рідлі Скотт.

Також повідомляється, що Скотт стане співпродюсером фільму. Наразі стрічка ще не має ні назви, ні навіть чуток про акторський склад. Сценаристом може стати Джон Логан, який написав для Рідлі Скотта «Гладіатора».

В мережі чутки про те, що кінокомпанія Paramount вже кілька років працює над створенням байопіку про Bee Gees, ходять не вперше. Спочатку про фільм оголосили у 2019 році, коли до продюсування долучився Грем Кінг, а режисером стане Кеннет Брана.

Згодом Брана покинув проєкт з невідомих причин, що призвело до того, що Джон Карні став режисером у березні 2022 року. Він також покинув проєкт через конфлікт із розкладом. У грудні 2022 року його замінила режисерка Лорін Скафарія, а тепер її, схоже, замінить Рідлі Скотт.

Нагадаємо, Bee Gees — це культовий британський поп-гурт, який складався з братів Гіббсів: Баррі, Моріса та Робіна. Також відомо, що Баррі Гібб, останній живий брат, виступить виконавчим продюсером.

Раніше ми розповідали про інший байопік, який зараз знімають: біографічна стрічка під назвою «Майкл», яка розповість нам про поп-легенду Майкла Джексона, отримала дату релізу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...