Реклама

👀 «Дюна: Частина друга» — з'явилися перші реакції глядачів, які хвалять сиквел Дені Вільнева

Čytaty latynkoju
👀 «Дюна: Частина друга» — з'явилися перші реакції глядачів, які хвалять сиквел Дені Вільнева
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Дюна: Частина друга» — з'явилися перші реакції глядачів, які хвалять сиквел Дені Вільнева
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стрічка Дені Вільнева «Дюна: Частина друга» нарешті розпочинає свої покази з перших спеціальних прем’єр на які запрошують кінокритиків, журналістів. Завдяки цьому ми можемо дізнатися перші враження оглядачів від фільму напередодні випуску повноцінних рецензій.

Загалом, якщо підсумувати усі реакції, то стрічку називають «майстерною», «вражаючою», а батальні сцени можуть конкурувати за своєю епічністю з «Володарем перснів» Пітера Джексона. Також оглядачі відзначають режисуру та акторську гру усіх головних акторів.

До прикладу кінокритикиня Кортні Говард відзначає:

«Дюна 2» — це фільм, від якого відвисає щелепа, перехоплює подих і дико захоплює дух. Це приплив адреналіну в голову та серце, що злітає у своїх видовищних сценах так само як і співає у своїй вишуканій, виразній тиші. Тімоті Шаламе та Зендея створили унікальну роботу. Остін Батлер абсолютно перевтілюється, зачаровує і спокусливо злий. Ще один переконливий перформанс від Дейва Батісти. Ребекка Фергюсон розриває екран, піднімаючись до командної влади. Флоренс П'ю демонструє найкращу роботу в кар'єрі.

Своєю чергою Гріффін Шиллер називає фільм magnum opus Дені Вільнева та навіть чимось більшим:

«Дюна: Частина друга» — це не лише magnum opus Дені, це визначальний науково-фантастичний епос цілого покоління. Трагічна історія про сліпий фанатизм і корупцію. Вражаючий, душевний, надихаючий майстер-клас естетики та настрою, що чудово перегукується з бурхливою подорожжю Пола. Залишив мене без слів!

Джордан Фарлі з Total Film назвав стрічку гідним продовженням першої частини та якісним розвитком:

Я в захваті від «Дюни: Частини другої». Вважаю її ще більш захоплюючою, тактильною та емоційною, ніж перша частина. Чіткість, важкість і масштабність дії приголомшує. Для мене вона займає рідкісне місце поряд з «Володарем перснів» як остаточна версія основоположного тексту.

Можемо також нагадати, що раніше Крістофер Нолан поділився власною думкою стосовно сиквелу «Дюни». Тоді режисер назвав фільм «захопливим розширенням всього того», що представили в першій частині та порівняв стрічку зі своїм найулюбленішим епізодом «Зоряних війн».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...