Реклама

😏 Єн Макдермід обговорив сексуальне життя Імператора Палпатина та своє повернення у «Зоряних війнах: Скайвокер. Сходження»

Čytaty latynkoju
youtube.com
😏 Єн Макдермід обговорив сексуальне життя Імператора Палпатина та своє повернення у «Зоряних війнах: Скайвокер. Сходження»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😏 Єн Макдермід обговорив сексуальне життя Імператора Палпатина та своє повернення у «Зоряних війнах: Скайвокер. Сходження»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Єн Макдермід, який зіграв у сазі «Зоряні війни» Імператора Палпатина дав інтерв’ю журналу Empire у якому обговорив несподіване повернення свого героя у дев’ятому епізоді, а також поділився й пікантними деталями особистого життя Дарта Сідіуса.

Актор відзначив, що для багатьох здавалося очевидним те, що Палпатин помер наприкінці «Повернення джедая» і відзначив, що й сам Джордж Лукас вважав, «що вбив мене теж». Однак режисер дев’ятого епізоду Джей Джей Абрамс вирішив, що навпаки було б гарною ідеєю воскресити Імператора.

Я не збирався з ним сперечатися. Я відчував, що у Палпатина завжди був план B — ймовірно, план С, D, E і F — і він був експертом у клонуванні, тож...

Нагадаємо, що несподівано для багатьох у «Зоряних війнах: Скайвокер. Сходження» повернувся Імператор Палпатин, що як відзначає Макдермід викликало не надто схвальну реакцію.

Багато людей казали, що це безглуздо.

Однак, як бачимо, сам актор був не проти такого повороту.

Окрім обговорення свого повернення Маккдермід також торкнувся питання того, як Імператор зміг отримати внучку у вигляді Рей. Актор відзначив, що фанатам не варто заглиблюватися в коронну фразу персонажа «зроби це» (do it):

Будь ласка, не переслідуйте цю фразу занадто енергійно. Але так, він займається (сексом). Це жахлива ідея — думати про те, що Палпатин займається сексом у будь-якій формі. Але, звичайно, можливо, він цього не робив.

Варто відзначити, що за каноном Палпатин є дідом Рей. Водночас її батько є клоном Імператора, тож Рей не є його генетичним нащадком. Тут же Макдермід вирішив підкинути фанатам «Зоряних війн» ідею про мідіхлоріани, яку свого часу не надто позитивно сприйняли. Нагадаємо, що таким чином Джордж Лукас пробував пояснити, що таке Сила.

Можливо, це все пов'язано з мідіхлоріанами і не питайте мене, що це таке. Ніколи не довіряйте своїй онуці. Це футболка, яку зробили Палпатину. Незабаром після його смерті.

Нагадаємо, що у 2026 році має вийти перший повнометражний фільм у всесвіті «Зоряних війн» після паузи, яка триває з 2019 року, якраз коли й вийшов дев’ятий епізод.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...