Реклама

😎 Семюел Л. Джексон хоче свій серіал у «Зоряних війнах» на Disney+

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
😎 Семюел Л. Джексон хоче свій серіал у «Зоряних війнах» на Disney+
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😎 Семюел Л. Джексон хоче свій серіал у «Зоряних війнах» на Disney+
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У всесвіті «Зоряних війн» є доволі багато джедаїв, однак серед них є один, кий дійсно виділяється, в першу чергу не звичним кольором свого меча, а також тим, що його зіграв Семюел Л. Джексон.

Нещодавно актор розповів, що хтів би повернутися до своєї ролі Мейса Вінду та був би не проти від серіалу про нього на Disney+.

Про це Джексон розповів у своєму інтерв’ю для журналу Empire. Варто відзначити, що наразі ми маємо лише витримку з його розмови, адже випуск журналу, який присвячений 25-річчю першого епізоду «Зоряних війн» вийде лише у квітні.

Водночас з цього анонсу ми можемо дізнатися що у актора є велике бажання ще раз побувати у далекій-далекій галактиці.

Відзначається, що під час інтерв’ю Джексон доволі емоційно не погодився з тим, що його персонаж загинув у третьому епізоді:

ВІН НЕ ПОМЕР!!!

Це звісно може підживити фанатські теорії, яких уже існує доволі багато стосовно того, яка ж доля насправді спіткала Мейса Вінду після його невдалого арешту Дарта Сідіуса та зради від Енакіна Скайвокера.

Водночас актор з ентузіазмом сприйняв ідею для серіалу про свого героя на Disney+ та теж не менш емоційно відповів на питання, що б хотів у такому шоу побачити:

ВСЕ — ТАК!!!

Загалом було б дійсно цікаво ще раз побачити на екранах персонажа Семюела Л Джексона, який дійсно вирізнявся серед усіх джедаїв у «Зоряних війнах» і фанати не відмовилися б від пояснень у чому причина цього.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...