Реклама

📊 Касовий тиждень: успіхи «Бідолашних створіннь» та провал «Арґайла»

Čytaty latynkoju
uhdpaper.com
📊 Касовий тиждень: успіхи «Бідолашних створіннь» та провал «Арґайла»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: успіхи «Бідолашних створіннь» та провал «Арґайла»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що нова стрічка Меттью Вона дійсно крокує до звання першого касового провалу у цьому році, адже на майже другий тиждень свого прокату вона зовсім не може потішити своїми зборами.

Водночас фільм «Бідолашні створіння», який зірок з неба не хапав, однак вже окупив своє виробництво та тепер має звання найкасовішої стрічки 2023 року, який виходила в обмежений прокат.

Щодо «Арґайла», то стрічка майже подвоїла свій минулотижневий результат і тепер має загалом $60 млн зборів у світовому прокаті.

Варто відзначити, що навряд це той результат, який може потішити творців фільму, адже його бюджет становив $200 млн і за майже два тижні прокату «Арґайл» поки що не дає жодних натяків на те, стрічка окупиться.

Загалом, щоб «відбити» витрачені кошти на його зйомки фільм має принести $500 млн зборів.

Водночас інша стрічка від режисера Йорґосо Лантімоса під продюсерством Емми Стоун, може хвалитися своїми результатами. Звісно, що у порівнянні з «Арґайлом» вони доволі скромні, проте для стрічки такого формату це дійсно успішний результат.

Видання Collider повідомляє, що «Бідолашні створіння» уже зібрав у світовому прокаті $81.2 млн при бюджеті у $35 млн. Відзначається, що фільм також став найкасовішим лімітованим прем’єрним релізом 2023 року.

Додамо, що станом на 1 лютого в українському прокаті фільм зібрав 3.5 млн гривень і це попри те, що вона не отримала українського дубляжу і транслюється в оригіналі з субтитрами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...