Реклама

🎹 Нік Кейв та Воррен Елліс напишуть саундтрек до байопіку про Емі Вайнгауз

Čytaty latynkoju
Canal Studio
🎹 Нік Кейв та Воррен Елліс напишуть саундтрек до байопіку про Емі Вайнгауз
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎹 Нік Кейв та Воррен Елліс напишуть саундтрек до байопіку про Емі Вайнгауз
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У майбутньому фільмі Back to Black, який розповідає про життя співачки Емі Вайнгауз, звучатиме музика Ніка Кейва та Воррена Елліс

Як повідомили у Canal Studio, Кейв та Елліс були запрошені створити саундтрек режисеркою фільму Сем Тейлор-Джонсон. За її словами, вони є «єдиними музикантами, які можуть написати музику до Back to Black».

Протягом багатьох років я слухала все, що вони написали, і мріяла попрацювати разом. Їхня чутливість, а також розуміння цієї історії призвели до створення надзвичайно глибокої та зворушливої музики до фільму.

Сем Тейлор-Джонсон

Повідомляється, що музиканти вже почали роботу над саундтреком. Також відомо, що у фільмі буде звучати оригінальна музика співачки.

Нагадаємо, стрічку знімає режисерка Сем Тейлор-Джонсон за сценарієм Метта Грінхолга. Раніше вони співпрацювали над фільмом 2009 року Nowhere Boy, байопіком про Джона Леннона з Аароном Тейлор-Джонсоном у головній ролі.

Back to Black вийде у квітні 2024 в ЄС та Великій Британії, а у травні 2024 — в США. Наразі невідомо, чи буде прокат в Україні.

Раніше ми розповідали, що роман Ніка Кейва «Смерть Банні Манро» отримає телевізійну адаптацію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...