Реклама

🎬 Apple випустить ще один фільм з Лілі Гладстон

Čytaty latynkoju
Variety
🎬 Apple випустить ще один фільм з Лілі Гладстон
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Apple випустить ще один фільм з Лілі Гладстон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Apple придбала права на фільм Fancy Dance, який дебютував на кінофестивалі «Санденс» у 2023 році.

Драма з Лілі Гладстон у головній ролі стала повнометражним режисерським дебютом Еріки Трамбле, яка також виступила співавтором сценарію та продюсером фільму.

Стрічка Fancy Dance вийде у кінотеатрах та на Apple TV+ вже цього року. Варто зазначити, що новину оголосили на тлі того, що Лілі Гладстон номінована на «Оскар» за роль в іншому фільмі Apple — «Вбивці квіткової повні».

Наш фільм знайшов ідеальний дім з Apple, і я дуже рада поділитися цією прекрасною історією з глобальною аудиторією. Для мене, як для режисерки з корінних американців, бачити мою громаду включеною у кінематограф — це мрія, що здійснилася.

Еріка Трамбле

Дія стрічки розповідає про Джекс (Гладстон) у резервації Сенека-Каюга в Оклахомі, яка піклується про свою племінницю Рокі (Ізабель Дерой-Олсон) після зникнення її сестри. Вони разом вирушають у дорогу на пошуки зниклої матері Рокі і «відкривають глибокі істини про ставлення до жінок корінних народів у колонізованому світі».

Подивитися уривок фільму можна нижче:

Раніше ми розповідали, що Лілі Гладстон отримала номінацію на «Оскар» в категорії «Найкраща головна акторка» за фільм «Вбивці квіткової повні».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...