Реклама

🙃 Видається, що «Арґайл» має всі шанси стати першим касовим провалом 2024 року

Čytaty latynkoju
🙃 Видається, що «Арґайл» має всі шанси стати першим касовим провалом 2024 року
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Видається, що «Арґайл» має всі шанси стати першим касовим провалом 2024 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новий фільм Меттью Вона «Арґайл» має всі шанси стати першим касовим розчаруванням цього року. Стрічка виробництво якої коштувало майже $200 млн не може похвалитися вдалим першим вікендом свого прокату.

Загалом фільм вийшов у період, який не надто славиться великими касовими зборами (січень-лютий) і загалом може стати черговим підтвердженням цього правила. Як повідомляє видання Variety стрічці хоча й вдалося стати найкасовішою стрічкою у домашньому прокаті за перший вікенд, однак цей результат не вселяє оптимізму з огляду на бюджет фільму.

Загалом стрічці вдалося зібрати $17.3 млн у домашньому прокаті та $35.3 загалом у світовому. Для стрічки, яка коштувала $200 млн це дійсно той результат, який може розчаровувати та підірвати плани Меттью Вона зробити з «Арґайла» трилогію.

Variety також відзначає, що умовне перше місце за зборами у домашньому прокаті стрічка отримала лише завдяки тому, що це перший новий реліз у кінотеатрах за останні три тижні.

Відзначається, що для того, щоб Apple зуміла «відбити» витрачені кошти на зйомки фільму «Арґайлу» варто зібрати $500 млн у прокаті. Однак це лише, щоб вийти на беззбитковість виробництва.

Нагадаємо, що «Арґайл» не єдина прем’єра цього місяця. З усіма релізами лютого можете ознайомитися у нашому матеріалі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...