Реклама

🦁 Приквел «Короля лева» покаже історію Муфаси до моменту, коли він «став тим, ким ми його знаємо»

Čytaty latynkoju
🦁 Приквел «Короля лева» покаже історію Муфаси до моменту, коли він «став тим, ким ми його знаємо»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🦁 Приквел «Короля лева» покаже історію Муфаси до моменту, коли він «став тим, ким ми його знаємо»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У приквелі до «Короля лева», як не дивно, нам розкажуть історію становлення Муфаси до того яким ми як глядачі його уже знаємо.

Відомо, що передісторія нам зобразить також і те, яким був Шрам до усіх подій, які нам відомі. Наразі ж актор Аарон П’єр, який озвучує Муфасу у приквелі розповів, що очікувати від зображення його персонажа:

Ну, перш за все, я хочу визнати, що Джеймс Ерл Джонс є моїм величезним натхненником. Величезним. І для мене велика честь виконувати цю роль після нього. Думаю, головна відмінність полягатиме в тому, що тут ми досліджуємо Муфасу в іншій якості. Коли сер Джеймс Ерл Джонс зобразив його, це Муфаса в повній мірі, в його ритмі, і я думаю, що тут ми досліджуємо Муфасу до цього моменту. Як виглядає цей молодий лев до того, як він став тим, ким ми його знаємо, і він відкриває для себе свій ритм, як він поводиться, як він взаємодіє зі своєю громадою і своїми близькими? Тож, я думаю, що це ключова річ. Це з'ясування цього.

Нагадаємо, що «Муфаса: Король Лев» (Mufasa: The Lion King) знімає режисер Баррі Дженкінс («Місячне сяйво»). Стрічка стане хронікою життя головного лева від малюка до короля. Шрам, звісно, є одним з найвідоміших лиходіїв Disney і ми також зможемо тут дізнатися і його передісторію.

Наразі очікується, що «Муфаса: Король Лев» (Mufasa: The Lion King) вийде в прокат 20 грудня 2024 року.

Раніше ми також повідомляли, що у Disney вважають, що «Король Лев» має шанси стати сагою в стилі «Зоряних війн».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...