Реклама

🙃 Джек Блек відповів на негативні рецензії мультфільму «Брати Супер Маріо в кіно»

Čytaty latynkoju
🙃 Джек Блек відповів на негативні рецензії мультфільму «Брати Супер Маріо в кіно»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Джек Блек відповів на негативні рецензії мультфільму «Брати Супер Маріо в кіно»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомо, що актор Джек Блек продовжить свій шлях у екранізаціях відеоігор після свого мультфільму «Брати Супер Маріо в кіно» та приєднається до зйомок фільму по Minecraft.

У новому випуску журналу Total Film, як передає GamesRadar+ Блек вирішив відзначив, що для нього це хоча й схожі речі, адже це адаптації ігор, однак Minecraft це «зовсім інша справа», оскільки це не мультфільм.

Водночас актор пригадав, як критики сприйняли «Братів Супер Маріо в кіно», адже рейтинг схвалення від рецензентів на Rotten Tomatoes становить лише 59%, водночас глядачі виявилися більш прихильними з 95%.

Блек відзначив, що ще до релізу мультфільму очікував на те, що це буде великий хіт і він не прогадав, адже стрічка зібрала понад $1,3 млрд в прокаті.

Він (мультфільм) вийшов і отримав жахливі відгуки. Я думав: «Що за фільм вони бачили?». На щастя, світ не прислухався до Rotten Tomatoes, і це був один з найбільших хітів усіх часів.

Актор вважає, що власне те як глядачі сприйняли мультфільм і є його справжньою оцінкою, адже усе це робиться в першу чергу для них.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...