Реклама

🎥 ВВС зніме документальний серіал про акторку Елізабет Тейлор

Čytaty latynkoju
🎥 ВВС зніме документальний серіал про акторку Елізабет Тейлор
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 ВВС зніме документальний серіал про акторку Елізабет Тейлор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Телеканал BBC працює над трисерійним документальним фільмом про легендарну акторку Елізабет Тейлор. Вже відомо, що серіал продюсує Кім Кардаш’ян — вона також знімається в ньому.

Як пише Deadline, Кардаш’ян зацікавлена в проєкті, оскільки особисто знала Елізабет Тейлор. Разом з нею у документалці з’являться акторки Джоан Коллінз та Маргарет О`Брайєн.

Зазначається, що документалка продемонструє, як Тейлор «створила рольову модель для сучасних знаменитостей». Серіал розповість не тільки про майстерність акторської гри Тейлор, а й про те, як вона стала активісткою, бізнес-леді та волонтеркою.

Елізабет Тейлор була неперевершена, бійцем. Вона є доказом того, що ви можете продовжувати розвиватися і змінюватися, і мати різні розділи у своєму житті, і вона проклала шлях для всіх нас, хто прийшов після неї.

Кім Кардаш'ян

Наразі дата виходу серіалу невідома, проте він вже має робочу назву — Elizabeth Taylor: Rebel Superstar.

Елізабет Тейлор вважається однією з найбільших зірок Голлівуду усіх часів та має чисельні престижні нагороди, як-от два «Оскари», БАФТА, Золотий глобус тощо. Також варто зазначити, що про акторку вже готували байопік — у 2011 році Тейлор могла зіграти Анджеліна Джолі або Кетрін Зета Джонс, проте проєкт скасували.

Раніше ми розповідали, що Девід О. Рассел стане режисером майбутнього байопіку про Лінду Ронстадт з Селеною Гомес у головній ролі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...