Реклама

🏜️ Зендея про повернення до третьої «Дюни»: «Авжеж»

Čytaty latynkoju
🏜️ Зендея про повернення до третьої «Дюни»: «Авжеж»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🏜️ Зендея про повернення до третьої «Дюни»: «Авжеж»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча третя частина «Дюни», яка мала б ґрунтуватися на другій книзі Френка Герберта «Дюна: Мессія», ще навіть не підтверджена, Зендея вже готова повернутися до зйомок у кінофраншизі Денні Вільнева.

Чи буду я за? Звичайно. Кожного разу, коли дзвонить Денис, це означає «Так» з мого боку, принаймні. Я з нетерпінням чекаю на те, що станеться. Коли почалися зйомки, я подумала: «Вау, я лише в першому фільмі. Дозвольте мені просто повернутися до першого». Це й так багато, і я думаю, що немає більш турботливих і люблячих рук, ніж у нього (Денні Вільнева — ред.)

Тим часом невдовзі відбудеться прем’єра «Дюни: Частини другої», де Зендея вже вдруге зіграла Шані разом з Тімоті Шаламе у ролі Пола Атріда, Ребекою Фергюссон, Флоренс П’ю та іншими. Стрічка з’явиться на екранах кінотеатрів в Україні вже 29 лютого. Хронометраж фільму складе 166 хвилин.

Режисер обох фільмів Денні Вільнев хотів би зняти саме трилогію.

Якщо мені вдасться зняти трилогію, це буде мрією. Я скажу, що наразі є слова на папері (для третього фільму — ред.).

Денні Вільнев, режисер

Наразі зйомки третього фільму не є підтвердженими, хоча завершена робота над його сценарієм. «Дюна: Частина перша» вийшла у 2021 році та отримала шість премій «Оскар».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...