Реклама

🧱 Фаррелл Вільямс анонсував автобіографічний фільм — він буде зроблений з LEGO

Čytaty latynkoju
🧱 Фаррелл Вільямс анонсував автобіографічний фільм — він буде зроблений з LEGO
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧱 Фаррелл Вільямс анонсував автобіографічний фільм — він буде зроблений з LEGO
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомий продюсер та музикант Фаррелл Вільямс анонсував байопік про себе, який буде зроблений з конструктора LEGO. У своєму інстаграмі Вільямс написав:

Хто б міг подумати, що дитяча гра в «Лего» перетвориться на фільм про моє життя. Це доказ того, що будь-хто інший теж може це зробити...

Фаррелл Вільямс

View post on Instagram
 

Виробництвом стрічки займатиметься продакшн Focus Features, а режисером стрічки виступить документаліст Морган Невілл, відомий за роботою над такими серіалами для Netflix як Abstract: The Art of Design, Song Exploder та Ugly Delicious. Також він спродюсував фільм «Місс Американа» (2020), що показує життя і роботу Тейлор Свіфт впродовж кількох років.

Сам Фаррелл висловився про роботу з Невіллом так:

Коли у мене з'явилася божевільна ідея розповісти цю історію за допомогою цеглинок Lego, я не міг уявити собі кращого партнера, ніж Морган. Він - легенда. Я вдячний, що «Фокус» захотів співпрацювати з нами, і для мене велика честь поділитися цим зі світом і залучити людей до мого всесвіту. Будівництво з цеглинок Lego заохочує нас слідувати своїй уяві

Фаррелл Вільямс

Участь у створенні фільму також візьмуть продюсери з боку LEGO. Прем’єра в кінотеатрах США відбудеться 11 жовтня 2024 року. Чи добереться стрічка до України, наразі невідомо.

Фаррелл Вільямс відомий як власною музикою, так і роботою в якості продюсера з Мадонною, Джастіном Тімберлейком, Ґвен Стефані, Daft Punk та іншими. Фірмовим прийомом, за яким впізнають роботу Фаррелла, є відлік на чотири на початку треку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...