Реклама

🙃 Роберт Дауні-мол. радий, що не виграв свій перший «Оскар» у 1993 році

Čytaty latynkoju
🙃 Роберт Дауні-мол. радий, що не виграв свій перший «Оскар» у 1993 році
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Роберт Дауні-мол. радий, що не виграв свій перший «Оскар» у 1993 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Роберт Дауні-мол., який нещодавно отримав уже свою третю номінацію на «Оскар» у кар’єрі за «Найкращу роль другого плану» в «Оппенгеймері» Крістофера Нолана, розповів, що радий тому, що у 1993 році не отримав цю нагороду.

Того року його було номіновано на «Найкращу чоловічу роль» у фільмі «Чаплін», де він власне й зіграв самого Чарлі Чапліна. Однак тоді йому нагорода не дісталась, адже її отримав Аль Пачино за роль у фільмі «Запах жінки».

Однак сам Дауні-мол. зовсім не засмучений цим фактом. Як актор розповів виданню Variety це могло б бути навіть гірше для його кар’єри.

Я був молодим і божевільним. (...) (Перемога на «Оскарі» у 28 років) створила б у мене враження, що я був на правильному шляху.

Можливо актор і правий, адже хтозна як би це обернулося для актора, який і так провів другу половину 1990-х та початок «нульових» у різноманітних скандалах через свою наркотичну залежність.

Лише у 2008 актор знову повернувся до кінематографа на провідні ролі, після того, як у нього повірили у Marvel та дали роль Тоні Старка. Тоді ж Дауні-мол. отримав свою другу номінацію на «Оскар» за фільм «Грім у тропіках».

Наразі ж актор має всі шанси здобути перемогу цього року завдяки «Оппенгеймеру», який має найбільше номінацій на «Оскар» цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...