Реклама

🤑 Курйоз дня: Одного разу Том Голландер отримав бонусні виплати Тома Голланда за фільм «Месники»

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🤑 Курйоз дня: Одного разу Том Голландер отримав бонусні виплати Тома Голланда за фільм «Месники»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤑 Курйоз дня: Одного разу Том Голландер отримав бонусні виплати Тома Голланда за фільм «Месники»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Том Голландер, який відомий за своєю роллю лорда Бекетта у фільмах «Пірати Карибського моря», розповів, що співзвучність його імені з Томом Голландом одного разу принесла йому приємний сюрприз, але не на довго.

Голландер відзначив, що одного разу отримав один з чеків з виплатою бонусів для Голланда за його роль у одному з фільмів про Месників. Актор також відзначив, що це була доволі значна сума, яку він, можливо, у житті навіть не бачив.

Він розповів, як про це дізнався:

Я пішов до свого друга, який займався театром в Англії. Я самовдоволено сидів у залі, щойно зігравши в шоу на BBC за $30,000... Настала перерва, я перевірив свою електронну пошту і отримав лист від агентства: «Квитанція про сплату першого бонусу за касові збори «Месників».

Голландер відзначив, що перша думка, яка доволі логічно промайнула у його голові була, що «не думаю, що я граю в «Месниках», однак він продовжив далі читати лист та був приголомшений:

Це була дивовижна сума грошей. Це не була його зарплата. Це був його перший касовий бонус. Не весь бокс-офіс, а лише перший. І це було більше грошей, ніж я коли-небудь (бачив). Це була семизначна сума.

Однак навряд Голландер у цій ситуації прокоментував свого персонажа з «Піратів Карибського моря», адже бонус все-таки пішов за адресом до Тома Голланда.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...