Реклама

🎬 Том Йорк написав музику до нового фільму Confidenza

Čytaty latynkoju
IFFR
🎬 Том Йорк написав музику до нового фільму Confidenza
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Том Йорк написав музику до нового фільму Confidenza
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фронтмен гуртів Radiohead і The Smile Том Йорк написав саундтрек до італійського фільму Confidenza від режисера Даніеле Лучетті.

Фільм, знятий за мотивами книги Доменіко Старноне, розповідається про П’єтро Веллу, який працює в занедбаній римській середній школі. Синопсис фільму виглядає так:

Веллу твердо вірить, що може допомогти учням прагнути до кращого майбутнього, і Тереза, яскрава та непокірна студентка, повністю захоплена ним і його уроками. Потім, через кілька років, вони знову зустрічаються і зав’язують романтичні стосунки. Проте, як тільки П’єтро дійсно відкривається Терезі, їхні стосунки отримують неочікуваний поворот.

Confidenza

Зазначається, що Confidenza буде «загадковим психологічним трилером, що посилений музикою Тома Йорка, та який дослідить людську поведінку».

У фільмі знімаються Еліо Джермано, Вітторія Пуччіні та Ізабелла Феррарі. Прем’єра стрічки відбудеться на Міжнародному кінофестивалі в Роттердамі (IFFR) вже цього місяця, але, схоже, фільм поки що не вийде у широкий прокат.

Нагадаємо, до Confidenza Йорк в останнє писав музику до фільму у Suspiria 2018 року. Він також брав участь у створенні саундтреків до Motherless Brooklyn, Children Of Men і Vanilla Sky.

Раніше ми розповідали, що гурт The Smile, сайд-проєкт музикантів з Radiohead, випустив нову пісню.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...