Реклама

😮 Крістофер Нолан розповів, що Кілліан Мерфі в образі Оппенгеймера нагадав йому Джокера Гіта Леджера

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
😮 Крістофер Нолан розповів, що Кілліан Мерфі в образі Оппенгеймера нагадав йому Джокера Гіта Леджера
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Крістофер Нолан розповів, що Кілліан Мерфі в образі Оппенгеймера нагадав йому Джокера Гіта Леджера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як було оголошено номінації на цьогорічний «Оскар» видання Variety взяло коментар у Крістофера Нолана стосовно, того, що Кілліан Мерфі може отримати статуетку за найкращу чоловічу роль.

Режисер «Оппенгеймера» розповів як вперше побачив актора у образі Роберта Оппенгеймера та про що це йому одразу нагадало.

Це було дійсно під час тестів зачіски та гриму, які ми знімали на Imax і в чорно-білому варіанті. Ви починаєте бачити, як актор оживляє ікону, одягає капелюх, сигарету в куточку рота. Ти починаєш бачити, як він рухається. Це хвилюючий момент. Він є в кожному фільмі. Коли я побачив, як Кілліан створює цю іконографію, це нагадало мені мої проби зачіски та макіяжу з Гітом Леджером для Джокера.

Доволі цікава заява від Нолана, яка звісно означає, що режисер дійсно задоволений тим, як Мерфі виконав свою роль і, на його думку, заслуговує на відзнаку у вигляді «Оскара». нагадаємо, що Гіт Леджер отрима статуетку з виконання ролі Джокера у фільмі «Темний лицар» 2008 року.

До того ж режисер розповів і про себе, що якби отримав статуетку це б означало для нього «цілий світ»:

Я виріс з любов’ю до голлівудських фільмів та дивлячись церемонію вручення премії «Оскар», вона завжди була для мене найвищою формою визнання у сфері, яку я люблю.

Відзначимо, що «Оппенгеймер» отримав 13 номінацій на «Оскар» — найбільше з поміж усіх інших стрічкою цього року.

Також раніше Раян Ґослінґ поділився своєю заявою про те, що дещо обурений тим, що Марго Роббі та Ґрета Ґервіґ не отримали номінації у головних категоріях «Оскару» за «Барбі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...