Реклама

🤔 8 сезон «Ріка та Морті» вийде у 2025 році, а також нам показали новий тизер аніме-адаптації мультсеріалу

Čytaty latynkoju
🤔 8 сезон «Ріка та Морті» вийде у 2025 році, а також нам показали новий тизер аніме-адаптації мультсеріалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 8 сезон «Ріка та Морті» вийде у 2025 році, а також нам показали новий тизер аніме-адаптації мультсеріалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Лише в грудні завершився сьомий сезон «Ріка та Морті» і тепер уже з’являється інформація про продовження мультсеріалу.

Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що на восьмий сезон варто очікувати у 2025 році. Таким чином мультсеріал перерве свою останню традицію, коли нові сезони з’являлися кожного року та повернеться до частоти у два роки між новими сезонами.

Хоча відзначається, що ми могли б отримати продовження цього року, однак через п’ятимісячний страйк сценаристів та акторів у США минулого року студіям довелося змінювати свої плани і творці «Ріка та Морті» не стали виключенням.

Однак очікування нового сезону буде не таким «болючим», адже цього року також має відбутися прем’єра аніме-адаптації мультсеріалу і з нами уже поділилися новим тизером цього шоу.

Відомо, що над аніме-версією «Ріка та Морті» працює японський режисер Такаші Сано, який відомий завдяки анімесеріалу «Вежа Бога».

Очікується, що спінофф отримає десять серій, які не будуть пов’язані  основним мультиком і на нас очікує повністю окрема історія. Продюсує шоу студія Telecom Animation Film спільно з Adult Swim. Також аніме буде повністю озвучене японською з перекладом з субтитрами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...