Реклама

🎥 Софія Коппола каже, що Apple скасувала її серіал через «неприємну» героїню

Čytaty latynkoju
Film
🎥 Софія Коппола каже, що Apple скасувала її серіал через «неприємну» героїню
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Софія Коппола каже, що Apple скасувала її серіал через «неприємну» героїню
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисерка Софія Коппола розповіла, чому Apple скасувала її серіал The Custom Of The Country.

У 2020 році стало відомо, що режисерка планує адаптувати класичний роман The Custom Of The Country Едіт Вортон для Apple TV+.

Тепер Коппола розповіла, що Apple просто відкликала проект та припинила фінансування через постійні суперечки з авторами, а також через те, що студія не зрозуміла характер головної героїні.

Своєю чергою Коппола порівняла головну героїню з Тоні Сопрано із серіалу «Клан Сопрано».

Вони не зрозуміли характер Ундин. Сказали, що вона така «неприємна». Але вона така сама, як і Тоні Сопрано! Це було схоже на стосунки, які варто було б давно розірвати.

Софія Коппола

У серіалі мала б зіграти Флоренс П’ю в ролі Ундин Спрегг, мешканки Середнього Заходу, яка намагається проникнути у вищий світ Нью-Йорка часів Позолоченого століття (1877-1893 роки).

Варто зазначити, що Едіт Вортон — культова американська письменниця, яка стала першою жінкою, що отримала Пулітцерівську премію з літератури.

Замість серіалу режисерка працювала над фільмом «Прісцилла» про дружину Елвіса Пресі. Раніше Софія Коппола також розповіла, що співачку Лану Дель Рей запрошували написати пісню для фільму «Прісцилла».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...