Реклама

🎥 Нова серія фільмів «Світ Юрського періоду» уже в роботі з сценаристом оригінальних стрічок

Čytaty latynkoju
🎥 Нова серія фільмів «Світ Юрського періоду» уже в роботі з сценаристом оригінальних стрічок
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Нова серія фільмів «Світ Юрського періоду» уже в роботі з сценаристом оригінальних стрічок
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й трилогія «Світ Юрського періоду», що стала продовженням оригінальних фільмів «Парк Юрського періоду» не знайшла значної прихильності серед критиків та викликала змішані відгуки глядачів у Universal вирішили все ж взятися за продовження франшизи.

Загалом воно й не дивно, адже якою б не була остання трилогія на чолі з Крісом Праттом, вона все-таки принесла студії майже $4 млрд касових зборів, що звісно робить її комерційно успішним проєктом.

Як відзначає The Hollywood Reporter, наразі уже готується виробництво нової серії фільмів «Світ Юрського періоду». Також до роботи у франшизі повернеться сценарист «Парку Юрського періоду» та його другої частини «Загублений світ» Девід Кепп.

Повідомляється, що хоча й проєкт перебував у тіні він все-таки уже доволі довгий час знаходиться у роботі і сценарій уже набув достатньої форми, щоб у Universal навіть прицілювалися на можливий реліз стрічки у 2025 році.

Наразі невідомо про можливий акторський склад нового фільму, чи його режисера. Проте відзначається, що він запустить «нову еру Юрського періоду» та згідно з джерелами the Hollywood Reporter з абсолютно новою сюжетною лінією.

Також відзначимо, що раніше стало відомо, що Universal стала найкасовішою студією 2023 року і Disney вперше з 2015 не на чолі списку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...