Реклама

⚔ Рідлі Скотт завершив зйомки фільму «Гладіатор 2» — реліз восени

Čytaty latynkoju
wallpaperset.com
⚔ Рідлі Скотт завершив зйомки фільму «Гладіатор 2» — реліз восени
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ⚔ Рідлі Скотт завершив зйомки фільму «Гладіатор 2» — реліз восени
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Рідлі Скотт має доволі плідний період на історичні стрічки останнім часом, адже після свого дещо невдалого «Наполеона» цього року вийде його продовження «Гладіатора».

Видання Screen Rant повідомляє, що режисер нарешті завершив зйомки сиквелу до свого популярного фільму 2000 року. Відзначимо, що вони також були перервані у зв’язку зі страйком акторів та сценаристів у США і відновилися лише у грудні.

Наразі актор Пол Мескаль виклав у своєму приватному профілі Instagram історію зі своїм фото з Рідлі Скоттом, яку підписав словами: «Кінець». Screen Rant відзначає, що це може сигналізувати про завершення зйомок «Гладіатора 2».

Хоча напередодні у коментарі для Indie Wire Скотт повідомляв, що фільм готовий на 85% і йому потрібно ще «10 днів, щоб завершити його». Тому, можливо, Мескаль відзначив, що завершив саме свої зйомки у фільмі у той час, як Скотт має відзняти ще деякий матеріал.

Загалом, видається, що ніщо не має завадити прем’єрі фільму, яка запланована на 22 листопада 2024 року.

Нагадаємо, що події продовження «Гладіатора» розгорнуться навколо Люція — сина Люцилли та Максимуса (якого зіграв Рассел Кроу) — і племінника імператора Коммода (Хоакін Фенікс). Відомо, що у фільмі зіграють Педро Паскаль, Пол Мескаль, який зіграє Люціуса, а також Баррі Кеоган, Джозеф Квінн, Конні Нільсен і Дензел Вашингтон.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...