Реклама

🎬 «Супермен» Джеймса Ганна матиме почуття гумору

Čytaty latynkoju
🎬 «Супермен» Джеймса Ганна матиме почуття гумору
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 «Супермен» Джеймса Ганна матиме почуття гумору
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Виконавиця ролі Лоїс Лейн у майбутньому фільмі Superman: Legacy Рейчел Броснаген каже, що режисер Джеймс Ганн поверне у кіновсесвіт «Людині зі сталі» більше гумору.

В новому інтерв’ю акторка розповіла, що новий Супермен у виконанні Девіда Коренсвета «матиме почуття гумору» і що її версія Лоїс Лейн буде «зухвалою, дивовижною і несамовито розумною».

Мені дуже сподобалась співпраця з Джеймсом Ганном. Кожна людина, задіяна в цій постановці, є ідеальним знавцем Супермена. Ми всі виросли на цих фільмах. Деякі з нас читали комікси. Тому я відчуваю, що це робиться з великою любов'ю. І я думаю, що цей Супермен матиме почуття гумору.

Рейчел Броснаген

Акторка додала, що майбутній фільм «отримає новий погляд», проте не забуде вшанувати й старі адаптації.

Варто зазначити, що раніше Ганн знімав «Вартових Галактики» для Marvel, які були повні гумору — ймовірно, такий підхід режисер перенесе й у DC.

Відзначимо, що цей фільм також розпочне нову еру для студії DC під назвою «Глава 1: Боги і монстри» (Chapter 1: Gods and Monsters). Нагадаємо, що прем’єра стрічки має відбутися 11 липня 2025 року.

Раніше ми розповідали, що на роль Лекса Лютора, одного з головних противників Супермена, Джеймс Ганн обрав Ніколаса Голта.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...