Реклама

🧐 Чад Стагелські у Lionsgate керуватиме франшизами «Джон Вік» та «Горець» з Генрі Кавіллом

Čytaty latynkoju
youtube.com
🧐 Чад Стагелські у Lionsgate керуватиме франшизами «Джон Вік» та «Горець» з Генрі Кавіллом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧐 Чад Стагелські у Lionsgate керуватиме франшизами «Джон Вік» та «Горець» з Генрі Кавіллом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Каскадер та режисер Чад Стагелські, підписав нову угоду з Lionsgate і тепер буде керувати розвитком франшиз «Джон Вік» та «Горець». Відзначається, що буде здійснювати творчий нагляд за ними у кіно, на телебаченні та на всіх інших мультимедійних платформах.

Видання Variety також повідомляє, що наступним фільмом режисера серії фільмів про Джона Віка стане перезапуск «Горця», де головну роль виконає Генрі Кавілл. Тому Стагелські наразі має усю креативну владу, щодо розвитку підконтрольних собі франшиз.

Я радий, що можу розвивати свої відносини з Lionsgate в цій новій ролі наглядача за всесвітом «Джона Віка» та його подальшим розширенням. «Джон Вік» дуже близький моєму серцю, і можливість продовжувати доглядати за ним буде для мене величезним задоволенням. Я дуже радий, що запускаю ще одну франшизу з «Горцем», світом, який так багатий на захопливі історії, які варто розповісти.

Відзначимо, що у Стагелські будуть доволі насичені, адже окрім розвитку «Джона Віка» та «Горця» він готує й екранізацію гри Ghost of Tsushima, до якої за його словами уже готовий сценарій.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...