Реклама

🤗 Сценарій кіноадаптації Ghost of Tsushima уже готовий — режисер фільму Чад Стагелські

Čytaty latynkoju
🤗 Сценарій кіноадаптації Ghost of Tsushima уже готовий — режисер фільму Чад Стагелські
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤗 Сценарій кіноадаптації Ghost of Tsushima уже готовий — режисер фільму Чад Стагелські
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після двох років роботи над сценарієм кіноадаптації улюбленої багатьма гри Ghost of Tsushima, режисер стрічки Чад Стагельскі розповів, що завершив роботу над ним.

У своєму інтерв’ю для Screen Rant режисер усіх чотирьох частин фільму «Джон Вік» розповів, що наразі уже має не лише готовий сценарій екранізації гри, ай загалом його команда близька до того, щоб розпочати безпосередню роботу над стрічкою.

У нас є сценарій, і ми дуже близькі до того, щоб взятися за нього. Виробництво — це завжди складно, це студії, це страйки, це доступність, це скаутинг. Ви маєте змусити речі існувати. Я думаю, що дві речі, які мені найближчі та найбільш цікаві — це «Горець» та Ghost of Tsushima. Обидві дивовижні, приголомшливі тайтли, а історія Ghost — одна з моїх найулюбленіших усіх часів і народів.

Звісно, що режисер не надто конкретний у своїй відповіді, однак це доволі обнадійливі новини щодо екранізації гри, до того ж з огляду на страйк акторів, який все ще триває у США та тримає на паузі виробництво багатьох проєктів.

Нагадаємо, що раніше Стагелські розповідав, що «хоче зробити усе правильно» в екранізації Ghost of Tsushima, щоб це була гідна кіноадаптація гри.

Нагадаємо, що ви можете почитати наш огляд цієї гри у нашій рубриці «Гра на часі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...