Реклама

🌚 Режисер фільму Minecraft хоче «уникнути ситуації з потворним Соніком»

Čytaty latynkoju
🌚 Режисер фільму Minecraft хоче «уникнути ситуації з потворним Соніком»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌚 Режисер фільму Minecraft хоче «уникнути ситуації з потворним Соніком»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що після десяти років з першого анонсу про зйомки фільму по грі Minecraft виробництво дійсно уже невдовзі може розпочатися.

Після новин про те, що Джек Блек може зіграти головного героя Стіва та що до акторського складу також залучений Джейсон Момома, режисер фільму Джаред Гесс вирішив трішки розповісти про фільм.

Він відзначив, що в першу чергу хоче запобігти ситуації «потворного Соніка»:

Я думаю, що будь-хто, хто займається будь-якою франшизою, просто хоче уникнути ситуації потворного Соніка. Я просто не можу розчарувати 10-річних дітей, інакше вони нас вб'ють.

Нагадаємо, що свого часу фанатам Соніка не сподобався дизайн персонажа у фільмі «Їжак Сонік», через що творцям довелося переробляти стрічку та перенести дату релізу.

Щодо Гесса він також відзначив, що коли йому запропонували взятися за екранізацію, то йому сподобалась ідея адаптувати «щось, що не має сюжету», адже це гра пісочниця. Тому він вирішив взятися за фільм:

Мені подобається виклик. Тут має бути веселе, безглузде кіно.

Нагадаємо, фільм «Майнкрафт» вперше анонсували у 2014 році, проте стрічка декілька разів змінювала режисерів, доки не зупинилась на Джареді Хессі. Спочатку авторами сценарію були Кіран і Мішель Малруні, проте вони покинули проєкт ще на його початку, у 2014 році, разом із першим режисером Шоном Леві.

Також ймовірна дата виходу стрічки у кінотеатри може бути 4 квітня 2025 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...