Реклама

🤔 «Ехо» — що кажуть критики про перший серіал Marvel з дорослим рейтингом

Čytaty latynkoju
youtube.com
🤔 «Ехо» — що кажуть критики про перший серіал Marvel з дорослим рейтингом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Ехо» — що кажуть критики про перший серіал Marvel з дорослим рейтингом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На Disney+ відбулась прем’єра серіалу «Ехо» в рамках кіновсесвіту Marvel (MCU). Одна з особливостей шоу полягає у тому, що це перший продукт Marvel Studios, який отримав рейтинг TV-MA на американському телебаченні. Це означає, що серіал спеціально розроблений для перегляду дорослими і тому може бути невідповідним для осіб молодше 17 років.

Разом з прем’єрою ми звісно, що маємо тепер можливість дізнатися, що кажуть про «Ехо» оглядачі та перші глядачі.

Загалом критики стримано зустріли серіал, адже рейтинг схвалення на Rotten Tomatoes становить 67%.

В першу чергу вони звертають увагу, що нарешті у шоу Marvel ви не знайдете недолугий CGI та купу дурних жартиків. Оглядачі також додають, що це загалом свіжий ковток повітря у кіновсесвіті Marvel останніх років, хоча й відзначають певну затягнутість та не надто захопливий сюжет. Однак що точно усім сподобалося це власне бойові сцени у дусі серіалу «Шибайголова».

Глядачі виявилися трішки прихильнішими до «Ехо» і рейтинг схвалення від них на Rotten Tomatoes становить 77%. Загалом вони задоволені тим фактом, що Кінгпін та Шибайглова нарешті стали частиною канону MCU та звісно тим, що Marvel нарешті дає своїм шанувальникам шоу з дещо вищим рівнем жорстокості.

Про серіал «Ехо»

Новий серіал Disney+ є частиною кіновсесвіту Marvel у його серіальному форматі та буде спіноффом «Соколиного ока» та розповість про Маю Лопес, яка після подій цього шоу повертається додому. Однак на цьому шляху їй доведеться зіткнутися з кримінальним авторитетом та за сумісництвом своїм прийомним дядьком Вілсоном Фіском, або ж Кінгпіном у виконанні Вінсента Д’Онофріо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...