Реклама

👀 Комік Джо Кой відреагував на критику своїх жартів на «Золотому Глобусі»

Čytaty latynkoju
👀 Комік Джо Кой відреагував на критику своїх жартів на «Золотому Глобусі»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Комік Джо Кой відреагував на критику своїх жартів на «Золотому Глобусі»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Комік Джо Кой, який був цьогорічним ведучим «Золотого глобусу», відреагував на критику, яку він отримав після декількох невдалих жартів під час церемонії.

Зокрема, два моменти Джо Койя найбільше обговорюють в мережі — жарт про Тейлор Свіфт та її реакцію, а також жарт про фільм «Барбі».

Так, комік згадав про НФЛ та команду Канзас-Сіті Чіфс, матчі якої регулярно відвідує Свіфт, оскільки в команді грає її хлопець — Тревіс Келс. Ведучий пожартував: «Велика різниця між «Золотим глобусом» і НФЛ — на «Золотому глобусі» у нас менше кадрів Тейлор Свіфт».

Під час трансляції в кадр потрапила реакція Свіфт, якій, схоже, жарт дуже не сподобався.

Я думаю, це був дивний жарт, але це було більше про НФЛ. Я намагався висміяти НФЛ і як Золотий глобус не повинен був цього робити… Тож це був скоріше удар у бік НФЛ, але це просто не так вийшло.

Джо Кой

В іншому місці нового інтерв’ю Кой зазначив, що в нього було мало часу на підготовку монологу, а також розповів, що не усі жарти він написав особисто. Попри важкий виступ, комік не відмовиться, якщо йому знову запропонують стати ведучим.

Нагадаємо, під час церемонії Кой також намагався пожартувати про фільм «Барбі».

Було дивно, коли мене приваблювала пластикова лялька. Ключовий момент у Барбі — це коли вона переходить від ідеальної краси до неприємного запаху з рота, целюліту та плоскостопості — або того, що режисери кастингів називають персонажем.

Джо Кой

Навіть під час жарту в залі можна було почути невдоволення деяких присутніх, а глядачі в соціальних мережах взагалі охрестили монолог Джо Коя «катастрофою».

Подивитися повний виступ можна нижче:

Нагадаємо, вночі на 8 січня пройшла 81 церемонія премії «Золотий глобус», яка визначила найголовніші фільми та серіали 2023 року — ми зібрали переможців в усіх головних номінаціях.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...