Реклама

🧐 Марго Роббі розповіла чи виконає ще раз роль Гарлі Квінн

Čytaty latynkoju
🧐 Марго Роббі розповіла чи виконає ще раз роль Гарлі Квінн
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧐 Марго Роббі розповіла чи виконає ще раз роль Гарлі Квінн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Марго Роббі розповіла про можливість свого повернення до ролі Гарлі Квінн в новій ітерації кіновсесвіту DC. Навряд шанувальники акторки зможуть її побачити в цьому образі, адже вона рада, що Леді Ґаґа перебрала на себе цю роль у цьогорічному фільмі «Джокер: Божевілля на двох».

Як передає видання Variety її слова:

Я завжди хотіла, щоб Гарлі була персонажем, який можна було б передавати іншим акторкам, адже існує так багато культових чоловічих персонажів. Це завжди було її мрією. Гарлі така весела і може піти в багатьох різних напрямках. Ви віддаєте її в чиїсь руки і думаєте: «Що вони з нею зроблять?». Варіантів нескінченно багато.

Нагадаємо, що Роббі приміряла на себе роль Гарлі Квінн у фільмах «Загін самогубців» та його сиквелі, а також у «Хижих Пташках».

Щодо нової акторки у цьому образі, то раніше Тодд Говард поділився новими фото другої частини свого «Джокера» з Леді Ґаґою. Сам фільм також, ймовірно, використовуватиме таланти виконавиці, адже це має бути мюзикл, який зосередиться на персонажах Джокера і Гарлі, що розвивають складний роман у психлікарні «Аркхем».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...