Реклама

🤝 Warner Bros. обговорює з Paramount потенційне злиття

Čytaty latynkoju
🤝 Warner Bros. обговорює з Paramount потенційне злиття
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤝 Warner Bros. обговорює з Paramount потенційне злиття
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Керівники Warner Bros. Discovery та Paramount Global провели переговори про можливе злиття потенційне злиття двох компаній.

За повідомленням Variety, генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав зустрівся з генеральним директором Paramount Global Бобом Бейкішем. Під час своєї зустрічі вони обговорювали можливість об’єднання компаній.

Загалом відзначається, що це ще доволі попередні переговори і відповідно жодних конкретних деталей, щодо можливої угоди наразі немає.

Variety відзначає, що з точки зору ринкової вартості, Warner Bros. Discovery є більшим гравцем на ринку капіталізацією з $28,4 млрд у порівнянні з $10,3 млрд у Paramount Global. Відповідно й ініціатива у злитті може належати першій компанії.

Видання також додає, що Warner Bros. та Paramount були б зацікавлені в об’єднанні своїх стримінгових сервісів Max і Paramount+, щоб краще конкурувати з Netflix, Disney+ і Hulu.

Водночас Warner таким чином може отримати під своїм крилом франшизи: «Термінатор», «Трансформери», «Місія неможлива», «Черепашки-ніндзя», «Зоряний шлях» та ін.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...