Реклама

😏 Крістофер Нолан почувається «чудово» щодо стану кінобізнесу сьогодні

Čytaty latynkoju
😏 Крістофер Нолан почувається «чудово» щодо стану кінобізнесу сьогодні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😏 Крістофер Нолан почувається «чудово» щодо стану кінобізнесу сьогодні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Крістофер Нолан розповів, що задоволений сьогоднішнім станом кінобізнесу, а також відзначив, що «Оппенгеймер» це його найуспішніша стрічка та пояснив у чому причина цього.

Дійсно, його цьогорічна біографічна стрічка про Роберта Оппенгеймера зібрала майже $1 млрд світовому прокаті і  з огляду на це та рік, що минає Нолан у інтерв’ю для журналу Empire відзначив:

Я зняв тригодинний фільм про Роберта Оппенгеймера, який має рейтинг R і наполовину чорно-білий — і він зібрав $1 млрд. Звичайно, я вважаю, що фільми мають почуваються чудово. Божевілля полягає в тому, що це буквально найуспішніший фільм, який я коли-небудь знімав.

Далі режисер відзначив, що з огляду на свою 20-річну кар’єру та своїй останні успіхи він може відзначити, що наразі почувається «чудово» стосовно стану кінобізнесу, оскільки глядачі повертаються до кінотеатрів не лише за «коміксними блокбастерами» та франшизами, а й за окремими та оригінальними історіями.

Нагадаємо, що раніше режисер відзначав, що кіноіндустрія потребує хорошого балансу всіх типів фільмів задля того, щоб була можливість продовжувати розвиватися.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...