Реклама

🤝 Games Workshop та Amazon тепер офіційно працюють над кіноадаптацією Warhammer 40,000

Čytaty latynkoju
🤝 Games Workshop та Amazon тепер офіційно працюють над кіноадаптацією Warhammer 40,000
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤝 Games Workshop та Amazon тепер офіційно працюють над кіноадаптацією Warhammer 40,000
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Amazon та Games Workshop повідомили, що закрили свою угоду, яку було підписано ще рік тому з приводу створення кіноадаптації всесвіту Warhammer 40,000. Таким чином тепер відзначається, що уже офіційно розпочнеться робота над виробництвом різноманітних кіно- та телепроєктів.

Наразі детальної інформації про можливі фільми, чи серіали немає. Все чим з нами поділились це лише:

Все, що ми можемо сказати вам прямо зараз, це те, що елітна група сценаристів, кожен з яких має свою власну пристрасть до Warhammer, збирається, щоб допомогти перенести на екран світ і персонажів, яких ви любите. Цю видатну групу очолить Генрі Кавілл, який готовий зайняти своє місце виконавчого продюсера, принісши в проєкт своє перо, меч та/або спис.

Також у Games Workshop відзначають, що створення фільмів це процес доволі тривалий і тому на перші кіноадаптації можливо доведеться зачекати не менше 2-3 років.

Додамо, що Warhammer 40,000 — настільна гра, варгейм, яку було створено компанією Games Workshop на основі якої було засновано цілу медіафраншизу з відеоігор, книжок і тепер кіноадаптації від Amazon.

Дія гри Warhammer 40,000 розгортається в далекому майбутньому, де занепалу людську цивілізацію атакують ворожі інопланетяни та надприродні істоти.

Щодо Генрі Кавілла то наразі його відзначили лише, як продюсера, хоча раніше актор відзначав, що не проти й знятися у фільмах за мотивами Warhammer. Відзначимо, що для нього у цьому випадку це буде не вперше, адже раніше він уже працював над адаптацією «Відьмака» Анджея Сапковського.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...