Реклама

🔞 Pornhub опублікував підсумки 2023 року: що дивилися в Україні

Čytaty latynkoju
🔞 Pornhub опублікував підсумки 2023 року: що дивилися в Україні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🔞 Pornhub опублікував підсумки 2023 року: що дивилися в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Платформа Pornhub опублікувала щорічний звіт — підсумок 2023 року.

У звіті, як й зазвичай, платформа зібрала найголовніші тренди та запити року, а також показники у 20 країнах, серед яких й Україна.

2023 рік є 10 річницею Pornhub Year in Review Insights! За останнє десятиліття ми представили вам тенденції, терміни, пошукові запити та підсумки всіх ключових подій тих років, які допомогли сформувати світові звички перегляду порно. І цього року наші статистики повернулися з додатковими даними та коментарями щодо найбільших тенденцій цього року.

Pornhub

Що дивилися у світі

На першому місці за зростанням опинилася тема Mature Porn. За даними платформи, головним трендом цього року стало порно для дорослих.

У 2023 році люди думали про розмір (Super Size). У пошукових запитах терміни «великий», «більший» і «найбільший» разом зросли на +177% у всьому світі.

На третьому місці опинився тренд Sex Machines.

Цього року технології дійсно проникли в інтереси людей до порно. Одним із найпопулярніших пошукових запитів у 2023 році був «андроїд», зріс на +1689%. Хаджіме Сораяма дійсно дивився в майбутнє зі своїми сексуальними роботами. Термін «андроїд» часто поєднується з пошуковими запитами відеоігор, а також «андроїд косплей» і «андроїд рольова гра».

Pornhub

На четвертому місці стоїть Uniforms. За даними платформи, у 2023 році пошукові запити, що містять «уніформа», зросли на +243% у всьому світі. Також дослідники зазначили, що «форма покоївки» вже не так популярна, як «військова форма», «поліцейська форма» та «людина у формі».

Як зазначили у Pornhub, зважаючи на стан світу, люди прагнуть якогось сексуального розряду, тому цього року у трендах також є Sexual Healing.

Найпопулярнішим терміном став «хентай», який займає перше місце вже три роки поспіль.

Наші статистики припускають, що популярність таких відеоігор, як Zelda: Tears of the Kingdom, яка була випущена на початку цього року, на додаток до Overwatch і Fortnite, а також глобальна популярність аніме можуть мати певне відношення до цього зростання.

Pornhub

Для геймерів підбили окремий підсумок. Так, найпопулярнішою консоллю для перегляду порно стала PS5, найпопулярнішою грою на Pornhub — Fortnite, а найжаданішим персонажем — Чан Лі зі Street Fighter, але зі скіном з Fortnite. Найпопулярнішою порно-пародією є всесвіт Star Wars.

Що дивилися в Україні

Одним із найбільш популярних запитів серед українських користувачів сервісу в 2023 році став «хентай», що піднявся на 14 позицій порівняно з 2022 роком і опинився на другому місці в рейтингу.

Найбільш поширеним запитом в Україні залишається категорія MILF, також у топі «аніме»» та «лесбійське порно».

Також Україна входить до 20 країн з найбільшим трафіком на PornHub і за рік піднялася на одну позицію за обсягом перегляду порно, опинившись на 14 місці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...