Реклама

🎥 Джордж Мартін вже працює над третім та четвертим сезоном «Дому Драконів»

Čytaty latynkoju
🎥 Джордж Мартін вже працює над третім та четвертим сезоном «Дому Драконів»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Джордж Мартін вже працює над третім та четвертим сезоном «Дому Драконів»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Письменник Джордж Мартін вже провів нараду зі сценаристами серіалу «Дім Дракона» щодо наступних сезонів.

У своєму блозі Мартін розповів про нещодавню поїздку до Лондона та поділився, що перші дві серії другого сезону «Дома Драконів» справили на нього приємне враження.

Звичайно, я навряд чи об’єктивний, коли говорю про що-небудь, що базується на моїй власній роботі. Але повинен сказати, що я думав, що обидва епізоди були просто чудовими. Дуже темні, вони можуть змусити вас плакати.

Джордж Мартін

Також письменник зазначив, що не тільки подивився перші два епізоди 2 сезону, а також «провів два дні замкненими в кімнаті» зі сценаристами проєкту. За словами Мартина, вони обговорили третій і четвертий сезони «Дому Дракона».

Це були жваві, веселі дискусії, і ми добре попрацювали, хоча двох днів було недостатньо. Треба подолати так багато, що я не впевнений, що 20 днів вистачить.

Джордж Мартін

Варто зазначити, що HBO поки що не продовжило серіал далі, ніж на другий сезон. Проте раніше Мартін заявляв, що необхідно зняти чотири повні сезони по 10 епізодів, щоб «віддати належне Танцю Драконів від початку до кінця».

Нагадаємо, другий сезон проєкту вийде у 2024 році. Раніше ми розповідали, що другий сезон «Дому Дракона» не варто очікувати раніше літа 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...