Реклама

🦑 Netflilx продовжив на 2-й сезон реаліті-шоу «Гра в кальмара: Випробування»

Čytaty latynkoju
🦑 Netflilx продовжив на 2-й сезон реаліті-шоу «Гра в кальмара: Випробування»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🦑 Netflilx продовжив на 2-й сезон реаліті-шоу «Гра в кальмара: Випробування»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Netflix вирішили напередодні фіналу першого сезону свого реаліті-шоу знятого за мотивами серіалу «Гра в кальмара» повідомити, що подовжують його на другий сезон.

Як відзначив Брендон Рігг, віцепрезидент Netflix з неігрових серіалів:

У нашому рішенні дати зелене світло другому сезону «Гри в кальмара: Випробування» не було жодного червоного світла. Ми дуже раді продовжити франшизу «Гри в кальмара» з нашою командою в Кореї та продюсерами Studio Lambert і The Garden для цього епічного змагального серіалу.

Відзначимо, що прем’єра «Гри в кальмара: Випробування» відбулась на стримінгу 22 листопада і ось уже невдовзі стане відомо, хто стане переможцем.

Нагадаємо, що шоу засноване на іграх з популярного корейського серіалу «Гра в кальмара». Звісно, у реальній версії гри нікого не вбивають. Проте 456 змагаються за головний приз у розмірі $4,56 млн. Такий грошовий приз має стати найбільшим в історії реаліті-шоу.

Загалом у «Грі в кальмара: Випробування» буде 10 випробувань, деякі з них натхненні оригінальним серіалом, але також будуть й нові змагання. Сам проєкт знімався у Великій Британії і взяти у ньому участь мали можливість лише носії англійської мови.

Відзначимо, що шоу на релізі очолило список найпопулярніших шоу на Netflix, але згодом здало свої позиції. На Rotten Tomatoes його рейтинг схвалення становить всього 45% від критиків та 83% від глядачів.

Раніше з’явились чутки, що Netflix скасовує фільм з Паттінсоном, Адамс та Дауні-молодшим.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...