Реклама

🎬 Анджеліна Джолі каже, що сьогодні «не стала б актрисою»

Čytaty latynkoju
🎬 Анджеліна Джолі каже, що сьогодні «не стала б актрисою»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Анджеліна Джолі каже, що сьогодні «не стала б актрисою»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Анджеліна Джолі розповіла, що вона не стала б акторкою, якби лише починала свою кар’єру в індустрії у 2023 році.

В новому інтерв’ю Wall Street Journal акторка зазначила, що вона розглядала б акторську діяльність на сцені, але точно не життя та кар’єру в Голлівуді.

Сьогодні я б не була актрисою. Коли я починала, я не сподівалася бути настільки публічною, так багато ділитися особистим.

Анджеліна Джолі

Акторка розповіла, що довгий час перебуває під пильною увагою громадськості, через що отримує сильний стрес. За її словами, стрес став настільки сильним, що у 2018 році, під час зйомок сиквелу «Малефісента», вона помітила, що її голос змінився.

Моє тіло дуже сильно реагує на стрес. Мій рівень цукру в крові то підвищується, то падає. В мене раптово виник параліч Белла.

Анджеліна Джолі

Джолі також розповіла, що зараз у Лос-Анджелесі у неї «справді немає соціального життя» через небажану увагу. Акторка поділилася, що врешті-решт планує назавжди покинути Лос-Анджелес і проводити більше часу у себе вдома в Камбоджі.

Раніше Джолі також розповідала про те, що почала менше працювати в кіно останні сім років, «беручи лише ті роботи, які не вимагають тривалих зйомок». Ймовірно, пауза в кіно також пов’язана з розривом її шлюбу з Піттом. Вона подала на розлучення сім років тому у вересні 2016 року.

За останні роки Джолі зіграла лише дві головні ролі у фільмах «Чаклунка: Повелителька темряви» 2019 року та «Ті, хто бажають моєї смерті» 2021 року. Також вона епізодично з’явилася у фільмі Marvel «Вічеі» (2021) і фільмі «Пітер Пен і Аліса в країні чудес» (2020).

Раніше Анджеліна Джолі сама розповіла, чому вона мало знімається в кіно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...