Реклама

😁 Зак Снайдер прокоментував жарт про себе у «Барбі»

Čytaty latynkoju
😁 Зак Снайдер прокоментував жарт про себе у «Барбі»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😁 Зак Снайдер прокоментував жарт про себе у «Барбі»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Зак Снайдер знав, що над ним пожартують у фільмі «Барбі» ще задовго до того, як стрічка Ґрети Ґервіґ вийшла в кінотеатрах.

Зокрема, у фільмі одна з «Барбі» жартома описує перебування під патріархатом «наче сон, в якому вона мріяла лише про «Лігу справедливості» Зака Снайдера».

Про жарт у сценарію «Барбі» дружині Снайдера розповів співголова кінокомпанії Warner Bros. Майкл ДеЛука, а Дебора Снайдер вже переказала його чоловіку.

Мене попередили про жарт. Я вважаю, що фільм був чудовим. І я думаю, що жарт досить хороший.

Зак Снайдер

Снайдер також зазначив, що жарт був радше знущанням з шанувальників, аніж особистим докором режисера. Однак той факт, що його фандом міг стати настільки важливим елементом поп-культури, що став жартом в іншому фільмі, залишив Снайдера трохи здивованим.

Тобі потрібно на секунду замислитися над тим, що твоє ім'я настільки міцно пов'язане з феноменом поп-культури, що може існувати як жарт у фільмі про Барбі. Це просто божевілля. Потрібно просто відступити на секунду і подумати: «Ого, що ми наробили? Що сталося? Як це взагалі можливо?».

Зак Снайдер

Раніше ми розповідали, що Зак Снайдер у перервах між роботою над своїми стрічками полюбляє зовсім «трішечки» пограти у Fortnite.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...