Реклама

🕷 Spider-Man Noir — з'явилися нові деталі про серіал від Amazon

Čytaty latynkoju
🕷 Spider-Man Noir — з'явилися нові деталі про серіал від Amazon
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🕷 Spider-Man Noir — з'явилися нові деталі про серіал від Amazon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З’явилися нові деталі про серіал від Amazon про Людину-павука Нуар. Видання Variety повідомляє, що одним із шоуранерів стане Стів Лайтфут.

Відзначимо, що про виробництво шоу стало відомо в лютому. Повідомляється, що Лайтфут приєднається до Орена Узіла, який виступає сценаристом серіалу, а також шоуранером.

Для самого Лайтфута це буде не перша співпраця з Marvel, адже раніше він уже був шоуранером серіалу «Каратель». Відзначимо, що його запрошення до розробки шоу про нуарну Людину-павука доволі логічне з огляду на те, що це більш жорстока версія супергероя.

Також у створенні серіалу візьмуть участь Емі Паскаль, Крістофер Міллер і Філ Лорд, які вже працювали над мультфільмом «Людина-павук: Навколо всесвіту».

До того ж серіал не буде частиною кіновсесвіту Marvel, адже базується на персонажах, які перебувають у власності Sony.

Про Людину-павука Нуар

Сюжет серії коміксів про супергероя відбувається в альтернативному всесвіті, де Пітер Паркер є Людиною-павуком у 1933 році під час Великої депресії в Нью-Йорку. Однак у серіалі головний герой буде дорослішим й це буде інша людина.

У коміксах це більш жорстока версія персонажа, який використовує свої сили для боротьби з мафією, корумпованими політиками та іншими злодіями того часу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...