Реклама

🤔 Ніколас Кейдж надихнувся «Пуститися берега» та хоче зніматись у серіалах

Čytaty latynkoju
🤔 Ніколас Кейдж надихнувся «Пуститися берега» та хоче зніматись у серіалах
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Ніколас Кейдж надихнувся «Пуститися берега» та хоче зніматись у серіалах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ніколас Кейдж готується змінити амплуа з кіноактора на актора серіалів після того, як переглянув «Пуститися берега» (Breaking Bad).

Актор та улюбленець інтернет-публіки дав нове інтерв’ю у якому розповів про те, що ніколи не дивився телесеріалів. Однак Волтер Вайт у виконанні Браяна Кренстона змінив його думку і тепер після 3-4 фільмів він планує зайнятись серіалами.

Я відчуваю, що на цю мить — після 45 років роботи в кіно, знявши понад 100 фільмів — я сказав усе, що мав сказати кінематографом. І я хотів би піти на високій ноті і сказати: «Адіос». Гадаю, мені потрібно знятися ще в трьох-чотирьох фільмах, а потім, сподіваюся, змінити формат і знайти інший спосіб вираження своєї акторської майстерності.

Актор відзначив, що йому цікаві серіали з огляду на кількість часу, яку можна приділити його дослідженню на відміну від фільмів, де є чіткі рамки хронометражу для історії.

Я бачив, що зараз можна зробити з персонажами та часом, який їм дають на самовираження. Я бачив, як Браян Кренстон годину дивився на валізу в одному з епізодів «Пуститися берега». У повнометражному фільмі у нас немає часу на таке, тож, можливо, телебачення — це наступний найкращий крок для мене. Побачимо.

Кейдж розповів, що до останнього часу взагалі не цікавився серіалами. Проте це змінив його син, який переконав його подивитись «Пуститися берега», який актор назвав «розкішним». Кейдж відзначив, що йому подобається те, як у серіалах «чіпляють» глядача задля того, щоб зацікавити його переглянути ще один епізод.

І в цьому полягає особливість телебачення, ви повинні знайти той гачок, який змусить їх повертатися.

Нагадаємо, що нещодавно вийшов фільм з Ніколасом Кейджем Dream Scenario трейлер якого можете переглянути за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...