Реклама

🤔 «Вонка» з Тімоті Шаламе — з'явилися перші відгуки на фільм

Čytaty latynkoju
4kwallpapers.com
🤔 «Вонка» з Тімоті Шаламе — з'явилися перші відгуки на фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Вонка» з Тімоті Шаламе — з'явилися перші відгуки на фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 14 грудня на нас очікує прем’єра стрічки «Вонка» у кінотеатрах. Однак традиційно напередодні релізу фільму для широкого загалу також відбуваються перші покази для вужчого кола глядачів.

Саме завдяки цьому ми й можемо дізнатися перші відгуки на історію у якій нам розкажуть про початок кар’єри Віллі Вонки роль якого цього разу дісталась Тімоті Шаламе.

Загалом критики доволі тепло зустріли мюзикл-приквел до книги Роальда Даля «Чарлі і шоколадна фабрика». Оглядачі називають фільм «переможною цукеркою» (відсилаючи до золотих квитків в оригінальному творі). Окрім того, напередодні по суті різдвяної прем’єри стрічки, відзначають, що «Вонка» заслуговує звання «миттєвої святкової класики».

Відзначимо, фільм знятий режисером «Пригод Паддінгтона» Полом Кінгом та представляє нам Шаламе у ролі Вонки за кілька років до того, як він відкриває свою всесвітньо відому шоколадну фабрику та зображує які перешкоди довелося подолати шоколатьє на шляху до свого успіху.

Однак перейдімо до відгуків. До прикладу Перрі Немірофф з Collider відзначила захопливий настрій фільму, гарну гру Шаламе.

«Вонка» — це надзвичайно чарівна насолода, яку забезпечує виняткова та бездоганна гра Тімоті Шаламе. Він може бути досить дурнуватим, і є кілька сюжетних моментів, які трохи не до кінця зрозумілі, але це не завадило цьому неймовірно милому фільму з великою і дуже ефективною дозою щирості зігріти моє серце.

Кінокритикиня Роза Парра теж похвалила стрічку та «магнетичного, чудового» Тімоті Шаламе, а також відзначила, що фільм має «фактор повторного перегляду».

«Вонка» закріплює за Тімоті Шаламе славу одного з найперспективніших акторів. Він магнетичний, чарівний і чудово балансує на межі між наївністю та розумом. Фільм наповнений чарівністю, радістю та надією. Це ідеальний святковий фільм. Він безумовно має фактор повторного перегляду.

Кортні Говард з Variety також звернула увагу на музичну складову стрічки та назвала Вонку у виконанні Шаламе «фабрикою харизми»:

«Вонка» — це переможна цукерка, наповнений ідеальною кількістю чарівності, примхливості та гостроти, що живиться чистою уявою та яскравими, спритними музичними номерами. Тімоті Шаламе — фабрика харизми. Його повна самовіддача п'янить.

Нижче можете ознайомитись з іншими відгуками від критиків.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...