Реклама

💰 Тайка Вайтіті розповів, що взявся за фільми для Marvel лише через гроші

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
💰 Тайка Вайтіті розповів, що взявся за фільми для Marvel лише через гроші
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💰 Тайка Вайтіті розповів, що взявся за фільми для Marvel лише через гроші
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Тайка Вайтіті розповів, що саме спонукало його до того, щоб прийняти пропозицію від Marvel на знімання фільмів про Тора.

В рамках подкасту Smartless Вайтіті поділився тим, як до нього вперше компанія звернулась з пропозицією зняти фільм. Він відзначив, що загалом «не був зацікавлений» у тому щоб займатись екранізацією коміксів Marvel.

Знаєте що? У мене не було жодного інтересу робити жоден з цих фільмів. Це не входило в мої плани щодо кар'єри як автора. Але я був бідний, у мене щойно народилася друга дитина, і я подумав: «Знаєте що, це була б чудова можливість прогодувати цих дітей».

Таким чином Вайтіті щиро зізнався у тому, що головною мотивацією сісти у режисерське крісло стрічки «Тор: Раґнарок» були гроші. Після цього він також додав:

А Тор, подивімося правді в очі — це була, мабуть, найменш популярна франшиза. Я ніколи не читав коміксів про Тора в дитинстві. Це був комікс, який я брав до рук і казав: «Фу». А потім я провів деяке дослідження і прочитав один комікс про Тора або 18 сторінок, або скільки вони там були. Я все ще був спантеличений цим персонажем.

Однак попри те, що, можливо, й Вайтіті не дуже горів бажанням працювати над стрічками для Marvel, йому все-таки вдалось перетворити Тора на успішну для кіновсесвіту серію та дещо перезапустити самого персонажа у більш комічній манері у фільмах «Тор: Раґнарок» та «Тор: Любов і грім».

Також раніше ми повідомляли, що Тайка Вайтіті та Ріта Ора стали тими щасливцями, які отримали змогу переночувати на Болоті Шрека.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...